14 en 15 november | Operette La Périchole

Met Vier het Leven naar Rabotheater Hengelo!

Naar het theater, maar liever niet alleen? Naar een mooi concert, maar zonder ondersteunende arm van iemand wordt het lastig? Een avond uit, maar u heeft geen vervoer? Stichting Vier het Leven is al enige jaren actief in Twente. Doel van deze landelijk stichting is ouderen te laten genieten van een bezoek aan het theater, de bioscoop of een concert.

Graag nodigt Vier het Leven u uit om op zaterdagavond 14 november of zondagmiddag 15 november mee te gaan naar de vrolijke Franse operettevoorstelling ‘La Périchole’ van Jacques Offenbach, uitgevoerd door Vocaal Theater Hoov. Een komische operette in een modern jasje, vertaald in het Nederlands door Joop C.G. Fransen.

Een gastvrouw of gastheer van Vier het Leven haalt u thuis op. Het ontvangst in het theater, met koffie/thee en iets lekkers, is om 19:15 uur (14/11) of om 14.15 uur(15/11). Ook in de pauze staat een drankje voor u klaar. Uiteraard wordt u ook thuisgebracht door uw gastvrouw/heer van Vier het Leven.

Dankzij de Fuldauerstichting zijn de kosten voor deze Vier het Leven voorstelling slechts 10 euro per persoon, inclusief kaartje, vervoer, begeleiding en consumpties. Opgave kan telefonisch via het landelijke nummer 035-524 51 56 op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur of via www.4hetleven.nl.

Deze sfeervolle operette is een prachtige gelegenheid voor senioren en hun familie/vrienden/kennissen/buurman-vrouw om kennis te maken met Vier het Leven.