Nieuwjaarsconcert in het Theaterhotel

Geachte Muziekliefhebber,
Namens Muziekvereniging De Eendracht Almelo, wensen wij u een heel Gelukkig, Gezond en natuurlijk Muzikaal 2017!

Nieuwjaarsconcert in de Theaterzaal van het Theaterhotel

Op uitnodiging van de Koninklijke Almelosche Harmonie (KAH), zal De Eendracht op zondagmiddag 15 januari a.s. deelnemen aan het Nieuwjaarsconcert in de Theaterzaal van het Theaterhotel in Almelo. Aanvang 15.00 uur. Toegang vrije gift.

Beide orkesten samen beginnen met “African Symphony”. Daarna volgt De Eendracht met het avontuurlijke “Pinokkio”, een origineel orkestwerk voor harmonieorkest. Wij speelden dit in November op het Concertconcours/festival in Zaandam, en werden beloond met een uitstekend juryrapport. Daarna kunt u genieten van een rijke variëteit aan bekende nummers als “Jackson 5 Medley, “Liverpool Sound Selection” en het vrolijke Disneywerk “Fantillusion”.

Na de pauze biedt de KAH een afwisselend en sterrijk programma met o.a. “Star Wars”, “Star Trek” en “Jupiter” uit “The Planets” van Gustav Holst, en ook een “Pinokkio”, maar deze keer uit de film, en met zang. Het concert wordt afgesloten met het beroemde lied van Leonard Cohen, “Hallelujah”, door de KAH met koor.

Naast de beide orkesten, zullen Vocaal soliste Nienke Langkamp en Concertkoor Sursum Corda hun medewerking aan dit concert verlenen.

Zaterdag 23 september – 115 Jaar Eendracht – Indian Summer Festival

Graag willen wij u vragen deze datum alvast in uw agenda te noteren, want in 2017 bestaat De Eendracht 115 jaar!

Wij vieren dit o.a. met het Indian Summer Festival. Een nieuw, verrassend, muzikaal en culinair evenement, dat De Eendracht organiseert in samenwerking met Kampkuiper in Harbrinkhoek.

Wij hopen dat u in de gelegenheid bent onze concerten en evenementen bij te wonen, en zien uw komst met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
namens Muziekvereniging De Eendracht Almelo

Erna Kleinmeijer-Geuke