Start Ontmoetingsplein55plus Windmolenbroek!

Start Ontmoetingsplein55plus Windmolenbroek!

Ontmoetingsplein55plus breidt uit. Vanuit De Schelf zijn al veel activiteiten en contacten ontstaan. Op woensdag 11 januari presenteert Ontmoetingsplein55plus zich in wijkcentrum Möll’nwiek. We nodigen 55-plussers uit de Windmolenbroek en andere geïnteresseerden uit om met ons en elkaar kennis te maken. Deze start wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Oranje Fonds.

Ontmoetingsplein55plus brengt senioren samen. Door interesses en talenten te ontdekken en in te zetten, contacten en activiteiten te stimuleren. Wij zijn benieuwd naar uw vragen en ideeën. Waar bent u goed in? Wat geeft u een uitdaging? Is er iets wat u met iemand anders zou willen doen? Waar zou u meer over willen weten? Waar kunt u hulp bij gebruiken? Wat zou u voor een ander kunnen betekenen? We horen het graag van u. Zo zijn er 55-plussers die anderen willen helpen met de computer of iPad of het vastleggen van iemands levensverhaal. Anderen willen graag een fiets-, lees- of kookgroepje starten. Wellicht ook iets voor u?

U bent 11 januari van 10.00 tot 11.30 uur van harte welkom voor een gratis kopje koffie in wijkcentrum Möll’nwiek, De Leemhorst 9. Om 10.30 uur zullen wij u kort informeren over Ontmoetingsplein55plus. Kom gerust langs. U bent tot niets verplicht. We hopen u de 11e te ontmoeten. Voor informatie kunt u contact opnemen met Coby Gevaerts  06 – 13 36 25 17 info@ontmoetingsplein55plus.nl of kijk op www.ontmoetingsplein55plus.nl.