Vooraankondiging: Voorlichting Levenstestament

Stel dat u door ziekte of een ongeval (tijdelijk) niet meer in staat bent om zelf beslissingen te nemen. Wie maakt dan uw financiële of medische keuzes? Legt u dit in handen van familie of laat u het over aan uw arts? In een levenstestament kunt u uw wensen vastleggen en iemand aanwijzen die uw belangen behartigt. Het levenstestament is een wilsverklaring. Het werkt, in tegenstelling tot een gewoon testament, voor situaties tijdens uw leven.

Vindt u het belangrijk dat deze zaken goed geregeld worden en wilt u hier meer informatie over? Kom dan naar de voorlichting op donderdag 23 maart. Notaris Egbert Willems praat u deze middag bij over het levenstestament.

U bent welkom vanaf 15.00 uur voor een kopje koffie. De voorlichting zal starten om 15.15 uur en vindt plaats in de Bibliotheek, Het Baken 3 in Almelo. De voorlichting is kosteloos. Wel is het wenselijk dat u zich hiervoor opgeeft. Dit kan door te bellen met Anke Kuipers van Scoop Welzijn op 06 24 32 16 04.
Voor meer informatie over het levenstestament kunt u ook contact opnemen met Egbert Willems van notariskantoor Ter Braak Willems.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

Reacties zijn gesloten.